Boek Je hond de baas

€17,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Hoe kun jij de leider worden die je hond nodig heeft? En wat houdt het eigenlijk in, leiderschap? Het klinkt allemaal zo simpel, maar blijft dit ook zo als je hond het bloed onder je nagels vandaan haalt? In dit boek beschrijft de Nederlandse hondenfluisteraar Arvid van Putten hoe je een goede leider kunt worden en blijven. Zijn nieuwe manier van werken is verfrissend en met zijn leiderschapsmethode helpt hij hondenbezitters uit de brand. Of het nu gaat om agressiviteit of angst, grote of kleine honden.

Wil je nog een persoonlijke tekst in het boek? Geef dan in het opmerkingenveld aan wat je er graag in wilt hebben. Het opmerkingenveld kan je vinden bij het afrekenen.

| Nienke 21-01-2021 09:24

Super fijn en leerzaam boek! Leest makkelijk weg en alles wordt zeer duidelijk stap voor stap uitgelegd met waar nodig een foto of grafiek/tabel om het duidelijker te maken.

| Angelique Por 15-07-2019 11:53

Zeer leerzaam boek! heb hier veel aangehad. Voor mijn twee honden die niet meer met mekaar overweg konden. Je leest het snel door.
Leuke, voorbeeld verhalen waarin ik me vaak kon vinden. Met duidelijke foto’s van lichaamstaal van de hond. Ik raad dit boek ook zeker aan!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »