BullyBillows V1.0 TRI-Harness (Anti-Pull)

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Dit y-tuig is ontworpen voor ultiem comfort en duurzaamheid. Dit specifieke ontwerp heeft 3 belangrijke contactpunten voor een lijn, 2 aan de achterkant en 1 aan de voorkant (borstgebied). De manier waarop dit harnas is ontworpen, is om gevoelige gebieden, zoals de oksels, te vermijden die gevoelig kunnen zijn voor wrijving, maar geeft je ook aanzienlijke controle, waardoor jij en je hond een aangenamere wandeling kunnen maken.

Sommige honden kunnen bijna niet lopen en andere zijn sterke trekkers. Veel honden dwalen veel rond en kunnen soms weigeren te lopen. Als het uitlaten van je hond een worsteling is, heb je dit BullyBillows TRI-harnas nodig. Dit harnas heeft meer ondersteunende contactpunten, waardoor het risico op letsel wordt verminderd en je met een moeilijke hond gemakkelijker kan wandelen.

Als je hond een sterke trekker is, beschouw dit specifieke harnasontwerp dan als een game changer, we raden aan dit ontwerp te gebruiken in combinatie met training.

De tuigen zijn ca. 3.8 cm breed.

Maten:

Maat Nekomvang Borstomvang
A 43 t/m 64 cm 50 t/m 66 cm
B 60 t/m 71 cm 55 t/m 80 cm
C 65 t/m 91 cm 65 t/m 90 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »