Dog Collar - SUPATUFF® Embroidered RR

€49,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

SECURITY SUPATUFF® HEAVY DUTY - STERKE HALBANDEN

Dog Collar - SUPATUFF® Embroidered RR op stevige zwarte halsband maakt dit een zeer indrukwekkende halsband.

Deze SUPATUFF® Embroidered RR halsband is een uiterst STERKE halsband. De SUPATUFF sterke halsbanden zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal sluitingen en en door de sterke brede stof ideaal geschikt voor grote en sterke honden. Ze zijn ontworpen om een praktische, gedurfde STERKE halsband te bieden voor dagelijks gebruik. Deze halsbanden zijn prima geschikt voor waak of verdedigingshonden. De SUPATUFF® halsbanden zin echt ontzettend sterk en dat is ook de reden waarom onze klanten ze soms de sterkste van de wereld noemen - gemaakt om elke hond te houden Ze zijn van hoge kwaliteit, robuust en deze halsbanden zijn een must have als je een grote sterke hond hebt die veilig vast moet blijven.

De naam SUPATUFF® is niet dat van een hebbedingetje - we maken halsbanden die lang mee gaan. Deze halsbanden worden gebruikt en aanbevolen door professionele hondentrainers en natuurbeschermers over de hele wereld. SUPATUFF® halsbanden is alles wat je nodig hebt als je je hond vast en veilig wilt houden.

Maten:
S nekomvang tussen de 36 en 46 CM
M nekomvang tussen de 44 en 54 CM
L nekomvang tussen de 53 en 58 CM
XL nekomvang tussen de 55 en 64 CM
XXL nekomvang tussen de 61 en 69 CM

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »