Nylabone Power Chew Chicken Textured Bone

€9,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Nylabone Dura Plus Chew Chicken is een nylon kauwbot die door zijn textuur ideaal is voor reiniging van het gebit. De oppervlakte moet tijdens het kauwen ruw worden, er vormen zich “borsteltjes”, zodat het materiaal het gebit zal poetsen. De kluif slijt langzaam weg en zodra hij zo klein is geworden dat een hond hem zou kunnen inslikken, moet hij weg gegooid en vervangen worden door een nieuw exemplaar. Het gaat in elk geval vele malen langer mee dan welk ander product van dezelfde hardheid, zeer afhankelijk van de kauwcapaciteit van uw hond en de tijd dat hij erop kauwt. Bijt de hond grote stukken van de kluif af, dan heeft u mogelijk een verkeerde productkeuze gemaakt. Uw hond bijt harder dan verwacht. Haal het weg en kies dan voor een harder/dikker/groter product. Deze kauwbone heeft een kipsmaak.

  • Bespaart geld - Nylabones gaan veel langer mee dan andere kauwproducten.
  • Laat uw interieur heel - Je verplaatst de kauwdrift van de hond naar de Nylabone i.p.v. je interieur.
  • Redt hondenlevens en bespaart kostbare operaties - De kleine stukjes Nylabone die je hond opeet vormen geen lichamelijke reactie en verlaten het lichaam in dezelfde staat als opgegeten. Dit in tegenstelling tot onder meer latex en vinyl speeltjes.
  • Nylabones zijn eenvoudig te steriliseren door ze even in kokend water te leggen, dit kan infecties voorkomen.
  • Is gezond voor het gebit - Nylabones verwijderen voedseldeeltjes en plak en masseren het tandvlees.
  • Nylabones worden aanbevolen door dierenartsen over de hele wereld.

Tip! Een Nylabone even afkoken en het is weer als nieuw.
Beschikbaar in 3 maten!!!

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »