Nylabone Powerchew Galileo

€16,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Nylabone Powerchew Galileo is geschikt voor extreem harde kauwers en is beschikbaar in 2 verschillende maten. Honden tot 20 kilo en honden zwaarder dan 20 kilo. Nylabones zijn goed gekeurd door dierenartsen om aan de kauwdrift van uw hond te voldoen. Nylabones zijn eenvoudig te reinigen, stinken niet en geven niet af op de vacht van uw hond of op uw interieur.  Nylabones blijven hard en schoon, het vormt een ruw oppervlak, er ontstaan “borsteltjes” die het gebit reinigen en het tandvlees masseren. Huidproducten worden zacht, natuurlijke botten schuren, daardoor beschadigd het tandglazuur en geeft het onnodige slijtage. De Nylabone Galileo heeft een ham smaak.

De voordelen van Nylabone op een rij:

  • Bespaart geld – Nylabones gaan veel langer mee dan andere kauwproducten.
  • Laat uw interieur heel – Je verplaatst de kauwdrift van de hond naar de Nylabone i.p.v. je interieur.
  • Redt hondenlevens en bespaart kostbare operaties – De kleine stukjes Nylabone die je hond opeet vormen geen lichamelijke reactie en verlaten het lichaam in dezelfde staat als opgegeten. Dit in tegenstelling tot onder meer latex en vinyl speeltjes.
  • Nylabones zijn eenvoudig te steriliseren door ze even in kokend water te leggen, dit kan infecties voorkomen.
  • Is gezond voor het gebit – Nylabones verwijderen voedseldeeltjes en plak en masseren het tandvlees.
  • Nylabones worden aanbevolen door dierenartsen over de hele wereld.
| Eline Derksen 15-07-2019 11:40

Speciaal aangeschaft voor een hond die benchrust moest hebben. Een ideale uitvinding om de tijd te doden. Ze zijn er helemaal dol op, mede dankzij het smaakje.

| Dewi 15-07-2019 11:27

Al sinds mijn eerste Stafford schaf ik deze nylabone aan, de variant vanaf 20 kilo. Deze durf ik zonder zorgen ook in de bench te laten liggen als ik er niet ben.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »