Terra Canis Kruiden helden - Hart

Beschikbaarheid: Op voorraad (4)

Of het nu in het oude Griekenland is, de Indiase Ayurveda-therapie, de leer van Hildegard van Bingen of de traditionele Chinese geneeskunde: kruiden hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in de geneeskunde. Tot op heden zijn er meer dan 250.000 geneeskrachtige kruiden bekend om hun genezende en gezondheidsbevorderende effecten. Velen zijn al geverifieerd in wetenschappelijke studies. De westerse geneeskunde maakt ook steeds meer gebruik van natuurgeneeskunde die de klassieke geneeskunde begeleidt.
Kruiden helden  is het eerste product dat een combinatie van geneeskrachtige kruiden en Bachbloesems levert. Terra Canis presenteert met haar kruiden helden een compleet nieuw productconcept op het gebied van voedingssupplementen en natuurgeneeskunde.

Wij hebben drie kruiden mixen voor u geselcteerd van Terra Canis die zich richten op; Hart & vaten, Angst & Onrust en de nieren. 
Voor deze producten worden de kruiden die bekend staan ​​om de respectievelijke klachten in de natuurgeneeskunde door elkaar gemengd. Op deze melanges worden de juiste bachbloesems gespoten en gedroogd. Geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden, als regime van meerdere weken of als dagelijks voedingssupplement.
De bachbloesems en kruiden zijn van medicinale kwaliteit en worden regelmatig beoordeeld. Ontwikkeld met een dierenarts en specialist van de European Academy for Natural Medicine and Environmental Medicine.

Terra Canis Kruiden helden -  Hart
Omschrijving:  Het hart, als centrale pomp in het lichaam, zorgt ervoor dat het bloed door een complex systeem van kamers en kleppen door de bloedbaan wordt getransporteerd. Naast aangepaste voeding met weinig zout kan het cardiovasculaire systeem van de hond uitstekend ondersteund worden in "hartzaken" met toevoegingen uit de natuur. Bekend om zijn gunstige effect op de hartfunctie, is meidoorn het hoofdingrediënt van het Terra Canis-kruid 'Mountain Climber'. Ondersteund door andere kruiden zoals ginkgo, meidoorn en koningskaars, evenals Bachbloesems zoals haagbeuk, klimplant of rotsroos, biedt de bergbeklimmer een geweldige ondersteuning. Ook geschikt als permanente aanvulling op de voeding.
Samenstelling: Meidoornblad met bloesems, ginkgoblad, citroenmelisseblad, koningskaars, roze rozenbloei, rode rozenbloesem, peterselieblad, bonenkruid, Bach bloesem essence (cichorei, lariks, haagbeuk, klimplant, rotsroos, ster van Bethlehem, beuk)
Eiwit: 13,8% vetgehalte: 2,8% ruwe celstof: 13,9% ruwe as: 7,1%
Voedingsadvies: Gewicht van de hond - Voedingsaanbeveling / dag:
Tot 20 kg 1 lepel
Tot 30 kg 2 lepels
Tot 40 kg 3 lepels
Voedingssupplement voor honden.
Inhoud: 100g

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »