Anny-x tuig

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Het Anny-x tuig is een volledig gevoerd tuig en is verstelbaar bij zowel de nek als de borst. Het tuig bevat twee kliksluitingen die voor een comfortabele instap zorgen. Het tuigje is ergonomisch vormgegeven, hierdoor ontstaat een optimale verdeling van de spanning, wat de rug van de hond ontziet. Voorwaarde hiervoor is dat de riem alleen aan de daarvoor bestemde bevestigingsring wordt gehaakt. We raden aan om de riem alleen aan de bevestigingsring aan de achterkant te haken om een oncomfortabele pasvorm te voorkomen. De buikband in het bij de borst/buik ligt wat verder van de oksels af voor een bewegingsvriendelijke afstand tot de voorpoten, zodat de oksels gespaard blijven. Indiend e buikband ind e kleinste stand staat is deze volledig gevoerd met luchtdoorlatend schuim en ook deze is bekleed met Cordura (zeer slijtvast materiaal).

Wasinstructie:
We raden aan om in de machine te wassen op 30 ° C zachte cyclus, laag centrifugeren (800 omwentelingen), lage trommelvulling, geen wasverzachter, een waszak en geen droger. Plaats het harnas niet op de verwarming om te drogen!


Maten: 
Meet om de maat de bepalen de borstomvang op het breedte gedeelte achter de voorpoten, niet te ver in de oksels, maar enkele centimeters er vanaf.

Maat Nekomvang Borstomvang Gewicht (ca.) Voorgestelde rassen (voorbeeld)
XXS 14 tot 22 cm 36 tot 42 cm 3 tot 7 kg Yorkshire Terrier, Maltheser, Boomer etc.
XS 22 tot 36 cm 43 tot 52 cm 6 tot 12 kg Teckel, Jack Russel, Fox terriër etc.
S 26 tot 40 cm 52 tot 64 cm 9 tot 19 kg Beagle, Podenco, Cocker Spaniel etc.
M 30 tot 48 cm 62 tot 74 cm 18 tot 30 kg Border Collie, Retriever, Engelse Setter etc.
L 38 tot 58 cm 70 tot 86 cm 26 tot 38 kg Weimaraner, Collie, Dobermann etc.
XL 48 tot 70 cm 78 tot 96 cm 35 tot 50 kk Dog, New Foundlander, Leonberger etc.0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »