Nederland: €4,95 – Gratis verzending vanaf €50 (maximaal 100x70x50 en maximaal 30 kg)
Brievenbuspakket: €3,95
België: €6,95 – Gratis verzending vanaf €110
Duitsland: € 6,95 – Gratis verzending vanaf €110
Luxemburg: €11 – Gratis verzending vanaf €120
Frankrijk / Denemarken: €12,95 – Gratis verzending vanaf €200
Zweden / Noorwegen: €18,50 – Gratis verzending vanaf €250
Italie / Spanje: €14,50 – Gratis verzending vanaf €200

Elke bestelling die voor 15:00 uur gedaan wordt, wordt dezelfde dag nog verzonden (met uitzondering van weekeinden en feestdagen). Omdat we afhankelijk zijn van de bezorg dagen van PostNL, kan je met onderstaande tabel zien wanneer de bestelling verwacht kan worden. Deze tabel is gebaseerd op een bestelling voor 15 uur. Een bestelling na 15 uur wordt gewoonlijk 1 dag later bezorgd.

 

Besteldag Dag van levering
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

 

Retourneren

Voor uw bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen in huis (niet gebruiken), tenzij anders vermeld. Heeft u een artikel ontvangen dat toch anders is dan uw verwachting, of is het artikel toch niet de juiste maat, geen probleem. Neem in dit geval contact met ons op, zodat we u kunnen helpen bij het retourneren van het product. Uiteraard verwachten we het product in de originele staat te ontvangen, dat wil zeggen schoon, met kaartjes, onbeschadigd, reukloos en vrij van hondenharen. Is het artikel niet schoon dan brengen wij €5 schoonmaakkosten in rekening.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, mits het een ondeugdelijk of foutief product betreft, dan nemen wij de kosten voor onze rekening.
Retouren kan middels een retourlabel die wij u zenden. De retourkosten kunnen wij hierdoor ook verlagen voor u, dit is voordeliger dan wanneer u het pakket zelf verstuurt. Dit label sturen wij per mail, u kunt dit uitprinten, op de doos plakken en inleveren bij een Post punt. Dit is alleen mogelijk binnen Europa. De kosten hiervan zijn €6,72 (let op, in de piekperiode vanaf november tot januari ligt deze prijs iets hoger). Voor Belgïe zijn de kosten €16,40 (let op: dit is een verzekerd pakket via PostNL, indien u het zelf voordeliger kan verzenden via Bpost mag dat ook, wel op eigen risico). Duitsland €16,40. Wilt u de retourkosten van een ander land weten, stuur ons dan een mail, dan kijken we het voor u na.

Uitsluitingen op het retourneren van producten zijn onder andere verzegelde producten waarbij de verzegeling verbroken is, gebruikte artikelen, custom artikelen, opruiming/sale artikelen en producten met een houdbaarheidsdatum. De volledige uitsluitingen van retouren zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden.

Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen.*
Heeft u van hetzelfde artikel een andere maat nodig? Dan sturen we die u op zodra de verkeerde maat binnen is.

*Indien niet de gehele order retour wordt gezonden, zullen alleen de kosten van het geretourneerde product worden gecrediteerd.
*Toeslagen op verzendkosten zoals bijvoorbeeld ochtend of avond levering worden niet gecrediteerd.
*Het is mogelijk dat door een (gedeeltelijke) retourzending het restant van de order een waarde heeft welke onder de verzendkosten vrije drempel is gekomen. De verzendkosten worden dan alsnog in rekening gebracht.

Wilt u iets retourneren? Neem dan contact met ons op via de e-mail [email protected] met vermelding van uw ordernummer.
Voeg bij de retour je bon of een briefje met afzender/ordernummer toe met daarop de informatie of je wilt ruilen of retourneren.