Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Mail ons voor advies
Review Logo10 @ Google
Webwinkelkeur
0
Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Mail ons voor advies

Synopet Synopet Dog Muscle Relax 200 ml

Synopet Synopet Dog Muscle Relax 200 ml
Productomschrijving

Synopet Muscle Relax is voor de ondersteuning van de normale spierfunctie en draagt bij aan een betere concentratie. De efficiënte mix op basis van Magnesium, Vitamine E, Vitamine D3,
Vitamine B6 en Zink is een beproefd recept in de bekende Synopet vloeibare vorm. Muscle Relax is geschikt voor honden van alle leeftijden en kan ook preventief worden gegeven. Het
effect merk je vaak binnen de gebruiksduur van een boost. De soepele spieren dragen bij aan ontspanning, zowel geestelijk als lichamelijk.
Om de spieren soepel te houden, kan na de boost van 40 dagen dagelijks een onderhoudsdosering worden gegeven. De helft van de reguliere dosering is dan over het
algemeen voldoende. Muscle Relax is heel eenvoudig te geven vanuit het handige doseerspuitje of direct over het voer. Synopet is veilig en vertrouwd bij dagelijks gebruik.
Synopet supplementen zijn proefdier en dopingvrij.

Hoofdingrediënten:
– Magnesiumcitraat
– Vitamine E
– Vitamine B3
– Vitamine B6
– Zink

Wanneer te gebruiken:
preventief ter ondersteuning van fysieke en mentale spanning | spierspanning | stijve spieren | onrust | weinig focus | slechte concentratie | gedragsverandering (angst, onzekerheid)
Synopet Dog Muscle Relax kan worden ingezet bij onderstaande diagnoses: fysieke en mentale spanning | verminderde spierfunctie | onrust en concentratieproblemen

Samenstelling:
Appelazijn, Magnesiumcitraat

Toevoegingsmiddelen per kg droge stof:
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine E (3a700): 18.418 I.E., Niacinamide Vitamine B3 (3a315): 17.281 mg, Vitamine B6 (3a831): 3.474 mg, Zink (Zinkchelaat van methionine (3b611)): 877 mg

Technologische toevoegingsmiddelen:
Conserveermiddelen:
Kaliumsorbaat (1a202), Melkzuur (1a270), Citroenzuur (1a330)

Antioxidant:
Calciumascorbaat (1b302)

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 0,7%, Ruw vet: 0,4%, Ruwe celstof: 0,4%, Ruw as: 5,7%, Vochtgehalte: 71,5%, Calcium: > 5%, Natrium en Fosfor: > 2%

Gebruik / Dosering Boost/ aanvangsdosering
honden tot 20 kg: 1x per dag 3 ml
honden vanaf 20 kg: 1 x per dag 5 ml

Synopet Muscle Relax over het voer of direct vanuit de doseerspuit toedienen
Duur: 40 dagen

In bijzondere gevallen kan dosering gedurende 10 dagen verdubbeld worden. Herhaling van de boost iedere 6 maanden geeft een optimaal lange termijn resultaat.

Onderhoudsdosering:

Na de aanvangsdosering (boost) is doorlopend gebruik veilig en vertrouwd en kan de helft van de reguliere dosering doorlopend worden toegediend.

Synopet producten in combinatie met andere medicatie:
Voor al onze Synopet producten geldt dat ze meestal in combinatie gegeven kunnen worden met medicijnen voor andere aandoeningen.
We adviseren om een ander voermoment (circa 4 uur ertussen) te kiezen voor de verschillende producten, zodat zeker is dat de werking van beide producten elkaar niet beïnvloed.
Twijfel je of je de medicijnen kunt combineren. Raadpleeg dan uw dierenarts of neem contact op met Phytotreat.

Bewaren
Bij kamertemperatuur (15-25°C) en niet in de zon bewaren, buiten bereik van kinderen. Na
opening gekoeld bewaren. (maximaal 60 dagen). Schudden voor gebruik.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij een allergie voor één van de bestanddelen en bij een allergische reactie de toediening direct staken

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Dewi op 31 Mei 2022
  Één van onze honden reageert vaak heel sterk op prikkels.
  Oud en nieuw is daarvan het hoogte punt.

  Voor 3 weken voor oud en nieuw zijn we begonnen met de Synopet relax kuur.

  In de eerste week merkten wij al meer rust...
  Één van onze honden reageert vaak heel sterk op prikkels. Oud en nieuw is daarvan het hoogte punt. Voor 3 weken voor oud en nieuw zijn we begonnen met de Synopet relax kuur. In de eerste week merkten wij al meer rust met reageren op heftige prikkels. De 2e week zagen wij dat hij op de heftigere prikkels wel reageerde maar niet abnormaal gedrag begon te vertonen. De dag van oud en nieuw hebben de prikkels opgebouwd, er was geen complete rust tijdens de jaarwisseling. Maar de hond leek het wel beter te kunnen aarden. Vertoonde wel stress maar verloor zichzelf niet en was goed af te leiden met andere dingen. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »