Chuckit Breathe Right Fetch Ball

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

De Chuckit Breathe Right Fetch Ball is een bal die zo ontworpen is dat de hond beter kan ademen tijdens het apporteren en spelen, dit dankzij de vormgeving van deze bal. Hierdoor zal de hond het apporteren beter en langer vol kunnen houden. De Chuckit Breathe Right Fetch Ball is een sterke bal die is ontworpen om ademhaling en luchtstroom in de longen van honden te vergemakkelijken tijdens het apporteren. De bal is perfect te gebruiken in combinatie met de Chuckit Launchers.
Formaat
Small: ø 5 cm - per 2 stuks verpakt
Medium: ø 6 cm - per stuk verpakt
Large: ø 7 cm - per stuk verpakt

Laat de hond nooit alleen met een speeltje

| Claudia 15-07-2019 11:34

Hond is dol op deze bal.
Mijn hond vind tijdens wandelingen sommige honden wat spannend. Wanneer ik voor het passeren zijn balletje geef om te dragen (wat hij maar al te graag doet) zie je dat hij zich een stuk minder druk maakt om de omgeving, hij vind het dan nog steeds spannend maar als ik hem dan zeg dat hij een prachtige bal heeft word hij helemaal vrolijk en verliest hij de interesse in de rest van de omgeving . Zo bouwt hij minder stress op en zit zijn emmertje minder snel vol. Met deze bal kan hij makkelijker ademen dus ook ideaal als het wat warmer word.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »