Duo Dog vloeibaar paardenvet

Beschikbaarheid: Op voorraad (8)

Duo Dog vloeibaar paardenvet is een 100% zuiver langzaam uitgebakken paardenvet en een zeer goed voedingssupplement als energiebron. Het ruwe paardenvet en vlees is afkomstig uit Nederland en België. Paarden worden in de wereld waarin wij leven gezien als nobele dieren. Paarden krijgen daarom altijd een hoog kwaliteit dieet te eten van de beste en betere voedingssoorten die voorhanden zijn.

Duo Dog Vet Supplement is een zeer dun vet wat bijna een olie achtig voorkomen heeft, tenzij ingevroren en of in de koelkast staat. Duo Dog Vet Supplement is een absolute zuivere energiebron van de hoogste kwaliteit en zeer hoog in calorieën. Maar toch veel lichter verteerbaar en sneller oproepbaar en te verwerken dan andere vetsoorten. Er bestaat simpelweg geen zuivere en betere dierlijke vetbron voor uw hond dan paardenvet. Wat niet te vergelijken is met bio industrievoer voor slacht en pluimvee. Nogmaals, paardenvet heeft mede hierom de hoogste kwaliteit en zuiverheid. In paardenvet zit Glycerine, Vitaminen A en D, Omega 3,6, en 9 en antibacteriële stoffen. Hierdoor heeft het ook een uitermate goede werking heeft op een droge huid en doffe vacht. Daarnaast is het tevens een perfecte aanvulling op voor de spijsvertering en de darmflora. Duo Dog Vet Supplement is een zeer goede aanvulling voor elke hond.

Honden met een droge huid, doffe vacht en extreme haaruitval hebben veel baat bij Duo Dog. Daarnaast heeft het tevens een positieve werking voor dieren die veel last hebben van jeuk, krabben en/of schilfertjes.

Effecten van Duo Dog Paardenvet Supplement:
- Een gezonde huid
- Een glanzende vacht
- Een betere darmflora
- Extra weerstand
- Een goede gezondheid
- Sterkere botten

Voedingsadvies DuoDog Vetsupplement:
Dagelijks een dosering als extra door het voer.
Honden tot 20 kg 1 a 2 doseringen per dag (tussen de 5 en 15 ml per dag)
Honden tussen de 20 en 40 kg 2 a 3 doseringen per dag (tussen de 20 en 40 ml per dag)
Honden boven de 40 kg 3 a 4 doseringen per dag (tussen de 45 en 60 ml per dag)

| Sabrina Doolhof 18-03-2021 19:45

Wat een geweldig spul. Me witte monster verliest veel minder haar nu en ondanks dat ik 3 honden heb rondlopen, kan ik gewoon wel eens een dagje overslaan met stofzuigen of vegen als ik dat wil.
Normaal als Rose der uitschud zie je der haren eraf vliegen, nu gelukkig niet meer.
Ook me auto is er blij mee, geen extra Roosje meer

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »