Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Mail ons voor advies
Review Logo10 @ Google
Webwinkelkeur
0
Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Mail ons voor advies

Door Kim, 13 juli 2019

Slopen of spelen?

We krijgen geregeld vragen over onverwoestbaar speelgoed, of speelgoed dat bestand is voor bepaalde rassen. Echter bestaat zoiets dergelijks niet en we willen graag wat tips geven over speelgoed en hoe je ervoor kunt zorgen dat het langer mee gaat.

Natuurlijk is er wel verschil tussen speelgoed, het 1 is steviger dan het ander, hier adviseren we je dan ook graag over. Ons advies is altijd algemeen omdat niet iedere hond hetzelfde is, de 1 heeft een hardere beet dan de andere en niet alle honden willen graag slopen.

Allereerst kun je er het beste van uit gaan dat speelgoed gemaakt is om te spelen, niet om op te kauwen. Dit klinkt heel logisch maar als mensen bij ons aan de kraam komen of ons mailen met de vraag voor onverwoestbaar speelgoed omdat alles stuk gaat, vragen wij altijd verder door en komen we er in 90% van de gevallen achter dat het speelgoed bij de hond wordt gelaten om op te kauwen. Hier is speelgoed niet voor bedoeld. Wij hebben zelf van verschillende merken speelgoed en het oudste speelgoed wat we hebben (een Kong Safestix) is al 7 jaar oud. Wij nemen het mee naar buiten, laten onze honden ermee spelen (bijvoorbeeld werp speelgoed) en thuis leggen we het weer in de kast.

Dan is de volgende vraag natuurlijk wat kun je je hond nu WEL geven om op te kauwen? Je kan kiezen voor een kluif. Wij zelf geven onze honden een Nylabone, dit is speelgoed SPECIAAL gemaakt voor de hond om veilig op te kluiven en te kauwen.

Wil je je hond ergens op laten kauwen? Geef dan iets wat daar voor bedoeld is, zoals bijvoorbeeld de Tasty bone of Nylabone. Gebruik al het andere speelgoed om echt mee te spelen. Samen met je hond of je hond alleen onder toezicht. Speelgoed wat speciaal bedoeld is om op te kauwen kun je hier vinden op onze webshop:https://www.thedoglounge.nl/speelgoed/nylabone-nylon-kauwbotten/ en voor vragen stuur gerust een mail naar Kim.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »